Nr 40

Hejhej! 
 
Det är en stillsam dag här i huset. igår hade vi en letion i våran lärares hus. vi tog en taxi dit. taxichaffen hittade på att han visste vart vi skulle. så vi körde verkligen runt i 30 minuter på måfå. vtillslut kom vi fram till stället vi började. han hoppade ut och fångade in en annan taxi som vi fick ta. så sen 30 min till va vi framme! 
 
 
 
de visade oss ett tempel de hade hemma hos dem. De va lite otippat de kunde få in allt i det huset. de hade små burar med djur. en stor kalkon nån hund och hönor lite här och var! det va ovanligt att se.
 
 
här har de ett tempel inne på gården och den gården va bra liten. Läraren berättade lite om vad allt stod för och tydligen har allt som står där inne en funktion! Sen får tjejer inte gå in där om de har mens. Allt har bestämda platser som ska visa åt vilket håll saker ska vara mot osv. finns otroligt mycket att ta fram om dessa tempel. 
 
 
 en gånggång :) nått som stod i ett rum. Det fanns så mycket olika rum som var fyllt med tempeldelar! Det va lite svårt att förstå om de användes i de rum de stod i eller om de ska flyttas till den stora delen utomhus när det är högtider. 


 
 
Detta är Maerleen från tyskland, en trevlig tjej från klassen! 

 
 
Tillslut efter alla tempelhistorier va vi lediga igen! 
 
I helgen va tanken att vi skulle iväg men josse är lite dålig så vi får se hur vi gör med det!
 
Just nu ligger jag och kollar på film, det regnar och blåser idag. Senare ska jag o mstilda leta reda på en bra mataffär och fixa käk! 
 
Vi hörs! 
 

Kommentarer:

1 Lisen:

*fina lockar linis*

Kommentera här: